Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Βαρυμπομπη Δασοσ - ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ... - Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση στην άνω βαρυμπόμπη του δήμου αχαρνών, σε μεγάλη απόσταση από τα βασιλικά κτήματα τατοΐου.

Βαρυμπομπη Δασοσ - ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ... - Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση στην άνω βαρυμπόμπη του δήμου αχαρνών, σε μεγάλη απόσταση από τα βασιλικά κτήματα τατοΐου.. Συναγερμός στην αττική από τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση κοντά στα πρώην βασιλικά κτήματα. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση του πυροσβεστικού. Η μαρία σάκκαρη, με κοινοποίησή της στα προσωπικά της social media, προσεύχεται για την εφιαλτική κατάσταση που ζει η βαρυμπόμπη από το πρωί της τρίτης. Η φωτιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική και. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, ενώ ήδη κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 60.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε προ ολίγου σε δασική έκταση στην περιοχή άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Κόκκινος συναγερμός για την πυροσβεστική. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να περιορίσουν την εξάπλωσή της. Τρίτη, 03 αυγούστου 2021 13:46.

ΟΑΣΑ: Αλλαγές σε δρομολόγια των λεωφορείων | ΣΚΑΪ
ΟΑΣΑ: Αλλαγές σε δρομολόγια των λεωφορείων | ΣΚΑΪ from www.skai.gr
Μαίνεται η φωτιά στην βαρυμπόμπη και πλέον απειλεί κατοικημένες περιοχές, με τον δήμαρχο αχαρνών να λέει πως οι φλόγες έφτασαν την πλατεία! Κλειστή στη λυκόβρυση η εθνική οδός. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση του πυροσβεστικού. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Τρίτη, 03 αυγούστου 2021 13:46. Η μαρία σάκκαρη, με κοινοποίησή της στα προσωπικά της social media, προσεύχεται για την εφιαλτική κατάσταση που ζει η βαρυμπόμπη από το πρωί της τρίτης. Στο σημείο της πυρκαγιάς μαρτυρίες λένε ότι ακούγονται ισχυρές. Οι κάτοικοι έλαβαν και μήνυμα από το 112 προκειμένου να κινηθούν προς τις.

Στόχος είναι να αποτραπεί η επέκταση της φωτιάς και η οριοθέτηση εντός της ημέρας.

Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί η βαρυμπόμπη, ο οικισμός αδάμες, οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Οι κάτοικοι έλαβαν και μήνυμα από το 112 προκειμένου να κινηθούν προς τις. Φωτιά σε δασική έκταση στην άνω βαρυμπόμπη σημειώθηκε λίγο μετά τις 13.00 μ.μ. Στην πυρκαγιά στην δασική έκταση στην περιοχή άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών επιχειρούν 104 πυροσβέστες, με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 35 οχήματα, το μετπε, 5 ε/π και 4 α/φ. Τρίτη, 03 αυγούστου 2021 13:46. Κόκκινος συναγερμός για την πυροσβεστική. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Στο σημείο της πυρκαγιάς μαρτυρίες λένε ότι ακούγονται ισχυρές. Η μαρία σάκκαρη, με κοινοποίησή της στα προσωπικά της social media, προσεύχεται για την εφιαλτική κατάσταση που ζει η βαρυμπόμπη από το πρωί της τρίτης. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών κτημάτων. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών κτημάτων. Η φωτιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική και.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, ενώ ήδη κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 60. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών. Στην πυρκαγιά στην δασική έκταση στην περιοχή άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών επιχειρούν 104 πυροσβέστες, με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 35 οχήματα, το μετπε, 5 ε/π και 4 α/φ. Μαίνεται η φωτιά στην βαρυμπόμπη και πλέον απειλεί κατοικημένες περιοχές, με τον δήμαρχο αχαρνών να λέει πως οι φλόγες έφτασαν την πλατεία! Συναγερμός στην αττική από τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση κοντά στα πρώην βασιλικά κτήματα.

Ταπητοκαθαριστήρια Αθήνα
Ταπητοκαθαριστήρια Αθήνα from 1.bp.blogspot.com
Αμέσως κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Σε επιφυλακή η αστυνομία με διαταγή του αρχηγού της ελασ. Τρίτη, 03 αυγούστου 2021 13:46. Συναγερμός στην αττική από τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση κοντά στα πρώην βασιλικά κτήματα. Μαίνεται η φωτιά στην βαρυμπόμπη και πλέον απειλεί κατοικημένες περιοχές, με τον δήμαρχο αχαρνών να λέει πως οι φλόγες έφτασαν την πλατεία! Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Μιλάμε για έκρηξη με ωστικό κύμα, καταμεσής στο δάσος, όπου δεν υπάρχει ούτε σπίτι ούτε όχημα ούτε κάποιο μηχάνημα της δεη. Η φωτιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική και.

Η φωτιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική και.

Στην ενεργοποίηση του 112 προχώρησε η πολιτική προστασία λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται αυτή την. Η φωτιά ξέσπασε ανατολικά στα βασιλικά κτήματα στη βαρυμπόμπη και μέχρι στιγμής δεν απειλεί κατοικίες. Η φωτιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική και. Η δασική πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της βαρυμπόμπης στους πρόποδες της πάρνηθας, εκδηλώθηκε παράλληλα με τη σημαντική επιδείνωση των. Φωτιά σε δασική έκταση στην άνω βαρυμπόμπη σημειώθηκε λίγο μετά τις 13.00 μ.μ. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, ενώ ήδη κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 60. Στόχος είναι να αποτραπεί η επέκταση της φωτιάς και η οριοθέτηση εντός της ημέρας. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τρίτης σε δασική έκταση στη βαρυμπόμπη, κοντά στα πρώην βασιλικά κτήματατου τατοΐου. Μιλάμε για έκρηξη με ωστικό κύμα, καταμεσής στο δάσος, όπου δεν υπάρχει ούτε σπίτι ούτε όχημα ούτε κάποιο μηχάνημα της δεη. Συναγερμός στην αττική από τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση κοντά στα πρώην βασιλικά κτήματα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών. Μεγάλη είναι η κινητοποίηση του πυροσβεστικού. Μεγάλη φωτιά μαίνεται στην άνω βαρυμπόμπη με δασική έκταση να έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Κόκκινος συναγερμός για την πυροσβεστική. Η φωτιά ξέσπασε ανατολικά στα βασιλικά κτήματα στη βαρυμπόμπη και μέχρι στιγμής δεν απειλεί κατοικίες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, λίγο μετά τον εντοπισμό της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η φωτιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική και. Κλειστή στη λυκόβρυση η εθνική οδός.

ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ...
ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ... from i0.wp.com
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τρίτης σε δασική έκταση στη βαρυμπόμπη, κοντά στα πρώην βασιλικά κτήματατου τατοΐου. Η φωτιά ξέσπασε ανατολικά στα βασιλικά κτήματα στη βαρυμπόμπη και μέχρι στιγμής δεν απειλεί κατοικίες. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών. Στην πυρκαγιά στην δασική έκταση στην περιοχή άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών επιχειρούν 104 πυροσβέστες, με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 35 οχήματα, το μετπε, 5 ε/π και 4 α/φ. Μεγάλη φωτιά μαίνεται στην άνω βαρυμπόμπη με δασική έκταση να έχει παραδοθεί στις φλόγες. Σε επιφυλακή η αστυνομία με διαταγή του αρχηγού της ελασ. Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές αρχές, μετά τη φωτιά που μαίνεται από το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη. Στην πυρκαγιά στην δασική έκταση στην περιοχή άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών επιχειρούν 104 πυροσβέστες, με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 35 οχήματα, το μετπε, 5 ε/π και 4 α/φ.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση του πυροσβεστικού.

Τρίτη, 03 αυγούστου 2021 13:46. Στην ενεργοποίηση του 112 προχώρησε η πολιτική προστασία λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται αυτή την. Η δασική πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της βαρυμπόμπης στους πρόποδες της πάρνηθας, εκδηλώθηκε παράλληλα με τη σημαντική επιδείνωση των. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών. Συναγερμός στην αττική από τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση κοντά στα πρώην βασιλικά κτήματα. Αμέσως κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Το μήνυμα που έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας ήταν εξαρχής πολύ σαφές Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών κτημάτων. Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές αρχές, μετά τη φωτιά που μαίνεται από το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, λίγο μετά τον εντοπισμό της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μεγάλη φωτιά μαίνεται στην άνω βαρυμπόμπη με δασική έκταση να έχει παραδοθεί στις φλόγες. Στο σημείο της πυρκαγιάς μαρτυρίες λένε ότι ακούγονται ισχυρές.

#πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών βαρυμπομπη. Μιλάμε για έκρηξη με ωστικό κύμα, καταμεσής στο δάσος, όπου δεν υπάρχει ούτε σπίτι ούτε όχημα ούτε κάποιο μηχάνημα της δεη.